BDO supports SOGEHA

Ten voordele van SOGEHA

In al onze nationale vestigingen zullen spaarpotjes aan de receptie worden geplaatst waarin medewerkers hun rosse centjes kunnen deponeren. Bovendien gaan we geld inzamelen via de verkoop van bijvoorbeeld soep, croques, taart, honing, etc op kantoor in oktober/november/december of via andere activiteiten zoals nagels lakken of massages. Daarnaast willen we zoveel mogelijk mensen warm maken om deel te nemen aan de Warmathons!

Waarom dit goed doel?

Bij BDO vormt sociaal engagement een van onze kernwaarden. Wij geloven dat de jongeren van vandaag het talent van morgen zijn. We moeten hen dan ook alle kansen geven om die talenten volop te ontwikkelen, maar dat is niet voor iedereen even simpel. Daarom zetten we al eerder een project op poten in samenwerking met Music Hall, Plan Belgiƫ en Live Entertainment Foundation om via musicals jongeren een interessante cultuurervaring mee te geven alsook hen te sensibiliseren over wat opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare positie inhoudt. We willen elk kind en jongere steunen in hun ontwikkeling, wat hun achtergrond of thuissituatie ook is.

SOGEHA

Wij, SOGEHA zijn een Gentse vrijwilligersvereniging die vakantiekampen aanbieden aan maatschappelijk kwetsbare jongeren, daarnaast organiseren we tijdens het jaar diverse activiteiten om deze kampen financieel te ondersteunen.

Onze vakantiekampen spelen zich elk jaar af in een ander thema op een unieke kampplaats in Vlaanderen. Onze kinderen kunnen zich uitleven in diverse kampspelen en activiteiten.

Onze visie;
Wat tenslotte het volle leven uitmaakt, is de kans te hebben gekregen, veel van zichzelf, aan anderen te geven.

Bekijk dit goed doel