BC24 Dansmarathon

Ten voordele van MAMA-LUFUMA

BC slaat samen met meer dan 30 topdansers en choreografen de handen in elkaar voor een heus dansweekend. Jongeren met een passie voor dans kunnen er terecht om 1, 2 of zelfs tot 24 workshops te volgen. Hiphop, Afro, Modern, House, Ragga,... staat allemaal op het menu.

Er zijn ook breakdance workshops voor beginners en gevorderden en ook voor kleuters, kids en hun mama's is er een heel programma uitgewerkt! Dans, groepslessen, kinderanimatie, springkastelen, streetfood, Dj's,... het is er allemaal!

Info & updates, check: https://www.facebook.com/events/595469174314590/

Waarom dit goed doel?

Vanwege eerdere vruchtbare samenwerkingen en ons geloof in de meerwaarde van hun project.

MAMA-LUFUMA

Vzw Mama Lufuma is een kleinschalige vzw die kinderen en vrouwen in Kongo-Central wil helpen om een toekomst uit te bouwen. Drijvende kracht achter de vzw is een gemengd Belgisch-Congolees koppel, gesteund door een enthousiaste ploeg vrijwilligers in Belgiƫ en in Congo. Ons belangrijkste project is ons opvanghuis met opleidingscentrum (kleuterklas/naaiatelier/bibliotheek) in de stad Matadi, uitgebaat door de locale asbl Mama Lufuma in samenwerking met het stadsbestuur. We vangen tienermoeders en hun kindjes op in een kleinschalige, huiselijke sfeer en bieden hen steun om hun school of een vakopleiding af te maken. We helpen deze jonge vrouwen bij de integratie in de samenleving, bieden hen gezondheidszorg aan en werken aan toegang tot kwalitatief basisonderwijs voor hun kinderen. Meer info op www.mamalufuma.com https://dewarmsteweek.stubru.be/organisaties/mama-lufuma

Bekijk dit goed doel