BASF - Innovation center: Soup for Life tvv Boven de Wolken

Ten voordele van Boven De Wolken

Een grote groep collega's brengt zelfgemaakte soep mee naar het werk die we met enthousiaste vrijwilligers in de 2 vestigingen van het BASF-Innovation Center te Zwijnaarde en Astene, tijdens de lunchpauze verkopen.
We bieden op maandag 2 en dinsdag 3 december verse soep met een stuk Turks brood aan, aan 3€ per kom.
De opbrengst gaat integraal naar Boven de Wolken.

Waarom dit goed doel?

De soepactie is ondertussen al jaren een gevestigde waarde binnen onze afdeling. Elk jaar kiezen we een ander goed doel dat nauw aansluit bij een thema waar iemand onder ons mee te maken gekregen heeft.

In mei verloren een collega en haar man jammergenoeg hun zoontje Ethan* op ongeveer 9 maand zwangerschap. Ze hadden/hebben beiden veel steun gehad aan de begeleiding en de foto's van de fotograaf van Boven de wolken.

Daarom kiezen we er voor om de opbrengst van onze soepactie aan Boven de wolken te doneren.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel