Bart Peeters 60 !!

Ten voordele van Pagadderke Kansen voor Kinderen

Bart Peeters is op 30 november 2019, 60 jaar geworden. Wij hebben als super-deluxe pop-up koor de ongelofelijke eer om hem vocaal te mogen ondersteunen in de Lotto Arena tijdens zijn DeLuxe concerten. Uiteraard wilden we zijn verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en kwamen we snel uit bij het idee om ipv Bart een tastbaar cadeau te geven, samen te leggen voor een goed doel dat Bart zelf mocht uitkiezen.

Waarom dit goed doel?

Bart wilde absoluut dat het verzamelde geld terechtkwam bij een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen en jongeren. En daar gaan we met onze meer dan 500 koorleden voluit voor!

Pagadderke Kansen voor Kinderen

Vzw Pagadderke, Kansen voor Kinderen is een erkende, autonome vrijwilligersorganisatie die een plezierige en zorgeloze tijd wil bieden aan kinderen en jongeren met minder kansen.

We richten ons op kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar die opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare omgeving. Onze activiteiten zijn gratis (enkel voor het zomerkamp wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Jaarlijks organiseren we een zomerkamp, zeedag, Sintdag en PagadderPlus-weekend. We moedigen tieners aan om door te stromen tot vrijwilligers. Ouders en begeleiders zijn welkom op onze Pagadderdag.

Onze werking wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de vele enthousiaste vrijwilligers, de steun van verschillende sympathisanten en sponsoring van actievoerders.

We bestaan ondertussen reeds meer dan 20 jaar.
Meer informatie op www.vzwpagadderke.be

Bekijk dit goed doel

Video's