Bar à la Carport -Xmas edition

Ten voordele van Homaar - Groeiplek voor jongeren (vzw Villa Omaar)

Op vrijdag 20 december (17u-23u30) starten we de kerstvakantie met een gezellige en locale MINI-kerstmarkt waar een beperkt aantal standjes niet enkel zorgen voor een drankje en een hapje, maar je ook de gelegenheid bieden om nog een leuk presentje te vinden.
Ale standjes delen hun winst met de WARMSTE week.

Waarom dit goed doel?

Jongeren moeten hun plek nog zoeken in een boeiende maar ook zeer complexe maatschappij. Dit is voor sommigen onder hen niet evident. we moeten niet alleen werken aan destigmatisatie van de psychische problemen die hiermee gepaard gaan maar ook effectieve acties ondernemen. Homaar is zo'n concreet en laagdrempelig initiatief waar meer jongeren -dan we zouden wensen- nood aan hebben!

Homaar - Groeiplek voor jongeren (vzw Villa Omaar)

'Homaar - Groeiplek voor jongeren' is een laagdrempelig huis in Wetteren voor jongeren tussen 15 en 23 jaar die het (even) emotioneel moeilijker hebben, die niet goed in hun vel zitten. Het is een plek waar overdag, gedurende twee weken, aan de slag kan gegaan worden met de thema's die zij belangrijk vinden. Hartelijkheid en een warm onthaal van de gasten vinden we heel belangrijk! Er zijn muziekateliers, we werken met beeldend materiaal, beweging, gaan in gesprek,... in kleine groep of individueel. Er wordt ook gekookt, in de tuin gewerkt,... Zo maken we ruimte om op adem te komen, talenten te (her)ontdekken en erna terug positiever de draad op te pikken.

Nieuwsgierig? https://youtu.be/5Xi-iI2L3_4 of www.homaar.be
(Homaar is een initiatief van vzw Villa Omaar)

Bekijk dit goed doel