Banquet for Shelter

Ten voordele van Riso Vlaams-Brabant

• Op zaterdag organiseren we in Hal 5 een groot liefdadigheidsbanket in een feeëriek kader onder de knus ingerichte berber- en stretchtent met exquise Marokkaanse specialiteiten, vuurshow, buikdanseressen, poëzie en muziek.

U wordt vergast op een welkomstcocktail en aperitiefhapjes terwijl livemuziek u in de sfeer brengt.
Daarna bedient u zich aan het banket met de Marokkaanse specialiteiten en drank of u installeert zich aan de tafel en wordt bediend door de gastheren - en vrouwen.

U geniet van exquise keuken en de buikdans, poëzie en muziek. Achteraf is er buiten een vuurshow en dessert.

• Op zondag organiseren we met de opbrengst een gelijkaardig evenement voor mensen in armoede en daklozen zodat ook zij een onvergetelijke avond meemaken en kunnen genieten van de solidariteit en de feeërieke atmosfeer.

• De rest van de opbrengst wordt integraal besteed aan opvang en bijstand van daklozen gedurende de wintermaanden; warme kledij, stevige schoenen, ondersteuning.

Waarom dit goed doel?

Riso Vlaams-Brabant speelt een erg belangrijke rol in buurt- en opbouwwerk. Ze concentreren zich in het bijzonder op het organiseren en empoweren van maatschappelijk kwetsbare groepen. Niet alleen door met hen problemen aan te pakken, maar ook door tegenspraak te organiseren: ervoor zorgen dat die groepen zelf een analyse maken van hun situatie en mondig worden om zelf uitdrukking te geven aan hun visie en hun eigen belangen te verdedigen.

Riso Vlaams-Brabant

Riso Vlaams-Brabant organiseert op verschillende plaatsen in de provincie opbouw- en buurtwerk. Wij werken met maatschappelijk kwetsbare groepen die zelf niet gemakkelijk opkomen voor hun rechten. Samen met hen pakken we problemen aan die te maken hebben met wonen, onderwijs, arbeid, gezondheid, maatschappelijke dienstverlening... Dat 'samen met hen' maakt ons werk uniek.
Buurtwerk Casablanca in Kessel-Lo, Solikoop Leuven - Het Perron, ZenneLab in Vilvoorde, de StadsAkker in Tienen... zijn maar enkele projecten waar we onze schouders onder zetten.

Bekijk dit goed doel