Bandjes for Life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Samen met mijn mama heb ik armbandjes gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Sommige met Knoopjes , sommige met parels. Deze bandjes verkopen we voor het goede doel. Het werk, de touwen en de parels doneren we zelf dus de opbrengst is volledig voor het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar, net voor de warmste week, kreeg een vriend van ons de diagnose van keelkanker. Dat trof ons diep. Hij heeft een moedige strijd gestreden en de kanker kunnen verslaanđź‘Ť. Zijn zoontje heeft vorig jaar samen met een vriend een actie gedaan en dit jaar wilden wij ons steentje bijdragen om het goede doel KOM OP TEGEN KANKER te steunen

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel