Balpennen Chiro Horizon

Ten voordele van Children in India vzw

Wij verkopen balpennen omdat iedereen dit nodig heeft. Ze zijn bedrukt met de naam van onze chiro zodanig dat veel mensen deze zouden kopen. Door acties (5+1 gratis) hopen we veel geld te verdienen om aan India te schenken. We zorgen ook voor extra informatie en persoonlijke brieven van en naar India om de koper meer te informeren.

Waarom dit goed doel?

Een leider in onze Chirogroep is nauw betrokken bij dit project. Samen met zijn gezin trekken ze af en toe naar India om het geld daar af te geven. Zo weten we dat dit een eerlijke en goeie actie is waar wij 100 procent achter staan.

Children in India vzw

CHILDREN IN INDIA vzw is een Belgische sociale organisatie die arme, blinde, zieke en ongeschoolde kinderen in India een menswaardiger bestaan probeert te geven.
Er is educatieve, medische en sociale sponsoring. Jaarlijks worden er ook één of meerdere projecten gesteund. Via de school krijgen de armste kinderen ook voedsel en medische hulp indien nodig. Onderwijs is de beste manier om de armoede te bestrijden, maar sinds een paar jaar geven we ook steun aan alleenstaande moeders of gezinnen waar de vader niet meer kan werken.

Bekijk dit goed doel