Baloise For Life

Ten voordele van IE Zwembad Dolfijntje VZW

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: Sabine Nauwelaers

Super Dries
Wij zijn op 22 april dit jaar een fantastische jongen Dries verloren. Dries is een jongen die op 17 jarige leeftijd is gestorven aan kanker. Dries heeft 5 jaar gevochten. Na de operaties heeft Dries zijn eerste stappen terug leren zetten in het Dolfijntje. De ouders, broers, familie, vrienden hebben gekozen voor het Dolfijntje. Ze zijn de mensen die daar werken enorm dankbaar.

IE Zwembad Dolfijntje VZW

Wij zijn een therapeutisch zwembad voor mensen met een beperking. Ze kunnen bij ons terecht met begeleiding van een familielid of met een begeleider van het zwembad. Instellingen zijn bij ons ook welkom. Een sessie duurt 40 min. in een verwarmd zwembad van 34° met een aangenaam muziekje op de achtergrond. Heel het gebouw is aangepast voor mensen in een rolstoel.

Bekijk dit goed doel