Baloise For Life

Ten voordele van NEDERHEEM vzw

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: Kurt Haex

Nederheem vzw is een kleinschalige pluralistische organisatie die wil bij dragen aan ‘kwaliteit van leven’ voor volwassen personen met een verstandelijke beperking, of met een vermoeden van beperking, en met bijkomende problematieken door het aanbieden van dag- en woonondersteuning.

Persoonlijk ben ik ook betrokken als vrijwilliger bij diverse activiteiten tvv Nederheem.

NEDERHEEM vzw

Nederheem vzw biedt verschillende vormen van ondersteuning voor meerderjarige personen met een verstandelijke beperking.
Bij Nederheem vzw terecht voor :
- een aangepaste dagopvang (dagondersteuning),
- een opvang tijdens de nacht alleen of in groep (woonondersteuning)
- een individuele psychosociale begeleiding (ambulant of mobiel)
- voor rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH), dit is een tijdelijke en minder intensieve ondersteuning op vlak van dagopvang, verblijf of begeleiding.
Nederheem vzw is een kleinschalig project waardoor er een optimale combinatie is tussen de geborgenheid van een kleine voorziening en een organisatie die voldoende groot is.

Bekijk dit goed doel