Baloise For Life

Ten voordele van Brothers Of Solidarity

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: Sarah Bultynck

Prive steunen we a Sky full of stars, een onderafdeling van Berrefonds door het organiseren van events in hun voordeel.

Brothers Of Solidarity

Brothers Of Solidarity is een vzw die zich inzet voor de Belgische daklozen ongeacht hun afkomst. Alle zondagen bereiden wij een verse maaltijd, die we dan uitdelen in Brussel. Ook voorzien wij hen van de nodige verzorgingsproducten en kledij. Wekelijks maken wij voedselpakketten voor mensen die te kampen hebben met financiële problemen.
Koken samen met bedrijven en scholen, en vervolgens delen wij het eten uit op zondag.

Bekijk dit goed doel