Baloise For Life

Ten voordele van De Vliering vzw

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: Hilde Aerts

Mijn zus, Marleen, is psychisch kwetsbaar waarbij geen herstel meer mogelijk is. Ze maakt gebruik van het zorgaanbod van vzw De Vliering
en woont in één van de beschutte woningen te Boechout. De instelling bied zorg aan volwassenen met ernstige en langdurige psychiatrische problemen.
Hun doel is het voortdurend vernieuwen van de kwaliteit van de zorgverlening.

De Vliering vzw

De Vlonder is een ontmoetingscentrum voor volwassenen met een psychische kwetsbaarheid dat gerund wordt volgens het clubhuismodel. .
Er zijn 60 leden aangesloten die bijgestaan worden door een tweetal stafleden en een aantal vrijwilligers.
In het clubhuis staat ontmoeting centraal, maar niets moet. Maandelijks worden allerlei activiteiten georganiseerd: koken, wandelen, bewegen, filmclub, muziek beluisteren, uitstappen, vakanties, …
De leden zijn ook verantwoordelijk voor de uitbating van het alcoholvrij Vlondercafé.

De Vlonder geniet niet mee van subsidies en is daardoor verlieslatend voor vzw De Vliering. Hierdoor zijn we afhankelijk van giften en schenkingen. Alle financiële steun is meer dan welkom. De Vlonder is gelegen in G. Van Raemdoncklaan 5 te Boechout.
Meer informatie vind je op www.multiversum.care.

Bekijk dit goed doel