Baloise For Life

Ten voordele van Den Atelier - Pegode

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: peerlinck katrien

Den Atelier is een dagcentrum voor mensen met een beperking. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd : houtatelier, inpakdienst, sport en een groendienst. Voor het uitoefenen van de groendienst (buiten) is er geen aangepaste kledij. Een financiële ondersteuning door Baloise for live voor aankoop van aangepaste kledij zou heel welkom zijn.. Adres Den Atelier : Noeverseweg te Niel.
Ik ben zelf zeer nauw met dit goede doel betrokken, gezien mijn dochter ook in het dagcentrum is en ook mee ingeschakeld is in de groendienst.
Met dank,

Den Atelier - Pegode

Den Atelier vzw is een arbeidszorgcentrum van Pegode. Arbeidszorg betekent: cliënten krijgen ondersteuning en zorg tijdens het werken.

Personen die arbeidsgemotiveerd zijn kunnen in Den Atelier terecht als een betaalde job in een gewone tewerkstelling of in een beschermde werkplaats niet haalbaar is.

We hebben verschillende ateliers.
We hebben heel wat groenonderhoud in ons aanbod (o.a. in De Schorre), maar ook poets, fruit schillen in scholen, een houtatelier (waar we vooral bijenhotels maken), een inpakatelier en een buurtmaaltijd.

http://www.den-atelier.be/

Bekijk dit goed doel