Baloise For Life

Ten voordele van MFC Merlijn vzw

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: sofie stevens

Merlijn wil jonge kinderen van 0 tot 6 jaar met zorgbehoeften die ontstaan vanuit een meervoudige beperking en/of autismespectrumstoornis zo veel mogelijk kansen geven om zich in alle domeinen van hun leven te ontwikkelen

In onze nabije omgeving kennen wij een pracht van een meisje Pippa die een genetische afwijking heeft en hierdoor ontwikkelingsachterstand.
Dankzij de goede zorgen bij Merlijn, zien wij Pippa mooie vooruitgang boeken en hoe zij de ouders ontzorgen en bijstaan
De Vzw bevindt zich vlakbij onze zetel in Antwerpen.

MFC Merlijn vzw

Merlijn wil jonge kinderen van 0 tot 6 jaar met zorgbehoeften die ontstaan vanuit een meervoudige beperking en/of autismespectrumstoornis zo veel mogelijk kansen geven om zich in alle domeinen van hun leven te ontwikkelen.
De kinderen zijn voor ons het vertrekpunt en samen met de ouders werken we aan de groei van hun kind met extra noden. We bieden hierbij intensieve ondersteuning op pedagogisch, therapeutisch en medisch vlak.

De zorg voor ieder kind vertrekt vanuit de overtuiging dat ieder kind uniek is en ontwikkelingsmogelijkheden in zich draagt, hoe beperkt deze ook mogen zijn.
Zorg op maat is dan ook een sleutelbegrip in onze begeleiding.

Bekijk dit goed doel