Baloise For Life

Ten voordele van WE LOVE MARIE FONDS

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: Johan Sleeckx

Recent werd kanker vastgesteld bij het dochtertje van een collega. Links en rechts hoor je wel meer verhalen, maar als ouder van vier kinderen moest ik slikken als ik zie welk een gevecht zij vandaag familiaal moeten leveren.
Gezinnen die samen deze ziekte moeten overwinnen wil ik graag een hart onder de riem steken.
Het "We love Marie fonds" werd opgericht door vrienden van mijn vriendin. Zij verloren hun dochtertje maar organiseren nog jaarlijks verschillende activiteiten om de herinnering levend te houden en anderen te ondersteunen.

WE LOVE MARIE FONDS

Marie, een prachtige prinses van 3 jaar die van het leven hield. In juli 2011 werd er bij haar een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Gedurende 7 maanden werd er een zware, hoopvolle strijd geleverd. De eindstreep was in zicht. Toen op 3 februari 2012 bleek dat er niets meer gedaan kon worden was de onmacht en ontreddering zo groot bij de familie; ook vrienden stonden machteloos. Uit dat gevoel van onmacht, frustratie en verdriet is het idee van het We Love Marie fonds onstaan. Het werd snel duidelijk dat liefde en vriendschap, iets betekenen voor anderen het motto moest worden. We zijn geen dokters maar mensen die een hart onder de riem willen steken van alle andere vechtertjes. Intussen houden alle kindjes van onze Sterrenwachters.

Bekijk dit goed doel