Baloise For Life

Ten voordele van LGD Alliance Belgium

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: Renders Kurt

De broer van de beste vriendin van mijn dochter lijdt aan de zeer zeldzame ziekte van Gorham-Stout. Deze ziekte heeft in de eerste plaats vooral zware impact op Sete zelf, maar bij uitbreiding ook op het hele gezin. Daarom ondersteunen we graag LGD Alliance Belgium want het heeft oa. als doel het verbeteren van de levenskwaliteit en medische zorg voor de patiënten.

LGD Alliance Belgium

De vzw heeft als doel:
- het verbeteren van de levenskwaliteit en medische zorg voor patiënten met GLA (General Lymphatic Anomalies) en GSD (Gorham-Stout Disease) door het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek voor het vinden van de oorzaak, het effectief behandelen en uiteindelijk het genezen van deze ziekte.
- het ondersteunen en het verbinden van patiënten onderling en hun omgeving, het informeren van de betrokken gemeenschap, de medische professionals en het bredere publiek over deze ziekte.

Bekijk dit goed doel