Baloise For Life

Ten voordele van NIJLEN VOOR HODORA

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: Leo Verelst

Reeds 28 jaar is deze VZW uit mijn gemeente actief in hun Roemeense adoptiedorp. Ze bieden er zowel materiële hulp aan de inwoners, maar ook en vooral structurele hulp voor het dorp. Zo bouwden ze onder meer al een schoolgebouw en een gemeentelijke feestzaal. Ze richtten er een jeugdbeweging op en een brandweerkorps. Mits steun van de gemeente Nijlen kreeg dat korps ook meteen een brandweerwagen in gebruik. Momenteel werken ze samen met de Technische Scholen Mechelen die ter plaatse - in het kader van stageprojecten - bouw- en renovatieprojecten uitvoeren samen met hun leerlingen (bv vernieuwing sanitair van het schoolgebouw).
Mijn zus is al meer dan twintig jaar mee de drijvende kracht achter deze ongelooflijk geëngageerde vzw, wat mijn band met de vereniging alleen maar groter maakt.
Sterke troef is ook dat alle centjes, van de eerste tot de laatste, rechtstreeks ten goede komen aan de bevolking.

NIJLEN VOOR HODORA

Reeds 28 jaar is de VZW actief in het Roemeense adoptiedorp van de gemeente Nijlen, waar zowel materiële hulp aan de inwoners als structurele hulp voor het dorp geboden wordt. In samenwerking met Technische Scholen Mechelen worden er - in het kader van stageprojecten - bouwprojecten uitgevoerd door leerlingen.

Bekijk dit goed doel