Baloise For Life

Ten voordele van Actio vzw

BALOISE FOR LIFE:
Naar jaarlijkse traditie staan wij voor de 6de keer met onze vele Baloise Insurance & Fidea verzekeringen vrijwilligers volop in de startblokken voor onze warmste “Baloise For Life / Music For life” week (16-20/12/19)
Ook dit jaar doen wij gedurende 5 dagen weer een 35-tal acties (met ondersteuning van +/- 150 vrijwilligers) in al onze zetels te Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zoals trappenlopen, een koffiebar, Kerstmarkt, Santa Run, Afterwork drink, Quiz for life, Kerstlunch, Party-slotshow, en nog veel meer.
Via deze acties willen we geld inzamelen voor verschillende goede doelen die onze werknemers zelf mogen indienen. De opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.
Vorig jaar brachten onze acties een totaal bedrag van € 71.276 op.

Waarom dit goed doel?

Baloise For Life 2019:

Dit Baloise For Life goed doel is gekozen door Baloise medewerker: Dirk Bouwens

Ergasia Niel is een sociale werkplaats waar rand-normaal begaafde personen tewerkgesteld zijn binnen het autismespectrum. De personen worden daar, mits een aangepaste methode voor elk, begeleidt zodat ze binnen de maatschappij kunnen functioneren en de kans krijgen om alzo zelfstandig te kunnen handelen. Onze dochter is daar al enige jaren werkzaam (afdeling Actio) en heeft, net zoals de andere medewerkers, een enorme steun in haar leven aan de begeleiding die hiervoor speciaal zijn opgeleid en ingesteld voor de dagelijkse specifieke noden die deze mensen kan bevorderen. Indien nodig heb ik nog een 'flyer" in mijn bezit om u dit te geven! Alvast dank voor de aandacht en hoop hiermee ook te mogen deelnemen in de "Warmste Week" ! Dirk

Actio vzw

Actio vzw is een dagwerking voor volwassen personen met een autismespectrum stoornis. Met zijn 52 doelgroepmedewerkers en 9 koppig team aan begeleiders en vrijwilligers vormen we een gezellige bende die zich elke dag inzet op verscheidene domeinen. Elke persoon met of zonder beperking een kans geven om zijn talenten volop in te zetten, daar gaan we voor. Het samenvoegen van deze talenten zorgt elke dag opnieuw weer voor fantastische resultaten maar vooral ook voor vruchtbare samenwerkingen met verscheidene partners uit de buurt. Zo verpakken we materiaal, worden er folders gebusd, flesjes gevuld, mailingwerk verwerkt enz. Actio vzw is een deel van de netwerkorganisatie Pegode.

Bekijk dit goed doel