Balls for life

Ten voordele van KODIEL vzw

Tijdens de maanden november en december doneert de praktijk per castratie een euro per teelbal aan het goede doel. Daarnaast verkopen we kerstcadeau's voor dieren, waarvan een deel naar het goede doel gaat. Ook zullen we de eigenaars motiveren een vrije bijdrage te leveren!

Waarom dit goed doel?

Als dierenartsen van deze VZW kennen we de werking en de mensen achter deze organisatie, en kunnen dus met eigen ogen zien hoe goed het geld besteed wordt. Op een empathische maar tegelijk nuchtere manier wordt er omgegaan met mens en dier. Een organisatie die letterlijk en figuurlijk dicht bij ons staat, en waar we weten dat, met behulp van dieren, mensen geholpen worden, kunnen we alleen maar een warm hart toedragen.

KODIEL vzw

Kodiel is een zorgboerderij voor kwetsbare thuislozen. Deelnemers kunnen er de dieren verzorgen, op paarden en ezels rijden, mennen met de huifkar, fietsen, wandelen, brood bakken, enz. Niets wordt verplicht, we bieden aan. Producten van de boerderij mogen meegenomen worden om vrienden te laten proeven. ;s Middags is er een broodmaaltijd met soep.
De kracht van Kodiel is al 18 jaar dat we op een enthousiaste manier kwetsbare mensen de kans geven om een toffe dag te beleven, om er bij te horen.
Jaarlijks gaan we op vakantie met de deelnemers die het meeste komen. Doordat dieren niet oordelen of veroordelen helpen ze mensen terug aan een positieve visie, vertrouwen en geloof in hun toekomst. Vrijwilligers ondersteunen de werking.

Bekijk dit goed doel