Balloons for life

Ten voordele van KALASI

Wij verkopen ballonnen aan passanten met daarin een positieve quote. Wanneer de ballon plat gaat, steekt er dus nog een kleine opbeurende boodschap in.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn studenten op Howest Brugge die momenteel een Small Business Project hebben. Onze begeleiders daagden ons uit om op korte termijn zoveel mogelijk te verkopen voor een goed doel uit de lijst van de Warmste Week. Wij kozen dit omdat wij vinden dat ook kinderen in het Zuiden de kans moeten krijgen om naar school te gaan.

KALASI

BETER ONDERWIJS IN CONGO
Reeds twaalf jaar steunt KALASI 13 scholen (lager-en secundair) in CONGO op 7 plaatsen in de Provincie Kongo-Central: Lukula, Vaku, Kuimba, Kidima-Lemba, Luozi, Matadi en Kinshasa. In totaal zijn meer dan 5.000 leerlingen en 250 leerkrachten in onze projecten betrokken. We komen financieel tussen in de initiatieven die de school zelf willen nemen: oude gebouwen renoveren, sanitair bouwen, zorgen voor schoolmeubilair, elektriciteitsvoorziening (zonnepanelen), schoolboeken, vorming voor leerkrachten, eerste computerklassen oprichten enz...

Bekijk dit goed doel