Ballerina's van Le Cygne tekenen voor de Warmste Week

Ten voordele van Toontjeshuis vzw

We vroegen onze ballerina's in de balletschool om tekeningen te maken die konden als kerstkaartje gebruikt worden. De mooiste tekeningen zouden gekozen worden en als kerstkaartje verwerkt. Met het volledige team van de balletschool hebben we alle ingezonden tekeningen bekeken en de leukste uitgekozen. Een 6-tal tekeningen die kerst met dans verenigden werden gekozen. Door onze grafisch ontwerpster werden deze in de vorm van een kerstkaartje gegoten. De grafisch ontwerpster ontwierp zelf ook een kaartje en zo hadden we een pakje van 7 kaartjes die voor €8 verkocht worden. De hele balletschool kon pakjes kaartjes bestellen en ook via sociale media werd er reclame gemaakt.

Waarom dit goed doel?

Le Cygne draagt graag een steentje bij aan het Toontjeshuis dat binnenkort in Moerkerke zal gebouwd worden. We hebben een persoonlijke connectie met het basisidee rond Toontjeshuizen. Bovendien is het in onze streek, wat maakt dat het goede doel dicht bij ons staat.

Toontjeshuis vzw

Met Toontjeshuis vzw willen we samen een duurzame thuis helpen creëren voor volwassenen met een beperking.

Samen met de toekomstige bewonersgroep, hun ouders en omgeving, wordt tegelijk huisvesting, zorg en ondersteuning opgezet.

Wat is er uniek?
De co-creatie met de huisvesting, zorgverstrekkers, bewonersgroep en lokale gemeenschap.

Kleinschalig en solidair samenwonen met aandacht voor de noden en verwachtingen van elk individu.

Zo gaan ook deze mensen volwaardig deel uitmaken van de samenleving en kunnen zij hun toekomst verder uitbouwen.

Elk Toontjeshuis wil een meerwaarde zijn voor zijn bewoners en de buurt.

Bekijk dit goed doel

Video's