Bal van de Pastoor

Ten voordele van Kinderkankerfonds

In 2011 richtten vijf oud-leiders van KSA-Terheide het Bal van de Pastoor op. De opbrengst wordt steeds weggeschonken; de eerste twee jaar
aan verfraaiing van de parochiezaal in Asse-Terheide, de twee jaar erna aan Kom op tegen Kanker en vervolgens twee jaar aan Mucovereniging.

Vorig jaar mochten we 2666,33 euro overhandigen aan Rode Kruis-Vlaanderen! Dit jaar gaat de opbrengst naar het Kinderkankerfonds. Het
is de bedoeling dat iedereen op 2 november een toffe avond kan beleven! En dit met veel muziek natuurlijk. Van pop tot rock.

Dit jaar pronken o.a. Nicky Jones, Salim Seghers, covergroep DUK en Remko met een K op onze affiche.

Samen met vele helpers trachten we er weer een onvergetelijke editie van te maken.
Iedereen van harte welkom!

Waarom dit goed doel?

Als oud-leiding van KSA-Terheide hebben we in het verleden getracht om vreugde en plezier over te brengen naar de kinderen die lid waren van onze jeugdbeweging. Dit deden we door creatieve en toffe activiteiten te organiseren.
Nu wel zelf geen deel meer uitmaken van de jeugdbeweging verleggen we de focus door ons in te zetten voor kinderen die getroffen zijn door kanker. Door ons in te zetten voor vzw Kinderkankerfonds trachten we extra middelen te verzamelen om hun werking te steunen.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel

Video's