Bal Marginal - DE WARMSTE CARA

Ten voordele van Wonen en werken voor personen met autisme vzw - De Okkernoot

In JH Splinter organiseren we (Chiro Amigo's Pamel) BAL MARGINAL. Trek nog een laatste keer uw AirMaxkes aan voor je met uw neus de boeken induikt, en feest met ons op lekker vunzige deuntjes en stamp mee op dikken bosj!

Een goed recept moet je niet veranderen: de juiste plaatjes worden verzorgd door enkele top dj’s, de cara’s worden door ons voorzien (warm en iets minder warm, voor ieder wat wils) en jullie zorgen voor een marginaal en onvergetelijk 'fistjen'!

De opbrengst van dit Bal wordt geschonken aan VZW De Okkernoot, een goed doel voor de warmste week! Dit goed doel organiseert leuke activiteiten voor mensen met autisme. Ne warme cara zuipen ten voordele van het goede doel, wie kan zo’n aanbod afslaan!?

Line Up : DJ ikhouvanpaarden69, ReefDeef, DJ Frit$

Prijs : Gratis toegang (vrije bijdrage mogelijk tvv de Warmste Week!)
Cara : €0.50/stuk
In marginale outfit = 1e cara gratis!

Een verwezenlijking van Chiro Pamel en JH Splinter

Waarom dit goed doel?

Wij, de leiding van Chiro Amigo's Pamel en JH Splinter, wilden een lokaal goed doel steunen met de Warmste Week van Studio Brussel. Daarom kozen we voor De Okkernoot omdat zij mensen met autisme van leuke activiteiten voorzien. Want iedereen moet een kans krijgen op super activiteiten!

Wonen en werken voor personen met autisme vzw - De Okkernoot

De Okkernoot biedt logies en bezigheid aan jongeren en volwassenen met autisme. Opvang kan in Vollezele, Halle en Denderwindeke. Door de last te verdelen of tijdelijk over te nemen kunnen we mantelzorgers ontlasten. Ook crisis- en noodopvang behoren tot de opties, evenals individuele hulp. Via sponsoring creëren we extra mogelijkheden zoals atelier- en therapielokalen en mogelijkheden tot ontspanning (snoezel, zwembad, ...). We willen bovendien in het voormalige station van Herne een heus hedendaags activiteitenaanbod op poten zetten waarbij inclusie de hoofdtoon voert. Zo denken we aan een bistro voor zowel reiziger als dorpsgenoot, aan een verdeelpunt van lokaal geproduceerde produkten, ... Dank aan wie ons gedenkt!

Bekijk dit goed doel