Bal der Schuppenboerkes

Ten voordele van Stichting Pelicano

Enkele jaren na het afstuderen, blikken we terug op onze goeie ouwe studententijd met een feest in de door ons veelbezochte fakbar Politika. Als inkomprijs werd er €5 (of meer voor wie wou) gevraagd, die integraal naar Pelicano gaat. In ruil hiervoor, gaven wij, de Schuppenboerkes, een gratis vat voor alle aanwezigen.

Waarom dit goed doel?

Gewoon, omdat het een mooi initiatief is! Ieder kind zou dezelfde mogelijkheden moeten krijgen om zichzelf te ontwikkelen, ongeacht de achtergrond.

Stichting Pelicano

Stichting Pelicano strijdt duurzaam tegen Belgische kinderarmoede. We voorzien concrete hulp voor onze Pelicanokinderen. Met jouw steun bekostigen we de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. We zorgen ervoor dat elk kind gelijke kansen krijgt, want daar heeft iedereen recht op. Voldoende voeding en in goede omstandigheden kunnen opgroeien is het minimum. We steunen het kind tot hij of zij afstudeert. Op deze duurzame manier doorbreken we de vicieuze cirkel en creëren we echte toekomstkansen. Via onze zorgpartners steunen we momenteel meer dan 800 kinderen. Zij kennen de situatie en ontvangen de financiële ondersteuning voor het kind, niet de ouders. De Stichting Pelicano staat onder de Hoge Bescherming van H.K.H. Prinses Astrid.
www.pelicano.be

Bekijk dit goed doel