Bakken voor Purpose Dogs

Ten voordele van Purpose Dogs

Ik ga mijn bakkunsten profileren en zal wekelijks speculaas, wafels, cake en cupcakes bakken en te koop aanbieden aan de Coffee corner op de werkvloer. Bij iedere hap steun je Purpose Dogs en dus ook de honden en hulpbehoevende personen.

Waarom dit goed doel?

Omdat verantwoord kweken en selecteren van assistentiehonden veel geld kost. En uiteindelijk vaart zowel het dier als de hulpbehoevende persoon er beter bij. Hoe groot is het drama als je vervroegd je beste vriend verliest!

Purpose Dogs

Onze missie is het optimaliseren van de fysieke en karakteriƫle kenmerken van assistentiehonden in wording op een wetenschappelijk onderbouwde wijze en met respect voor dierenwelzijn. Dat is de doelstelling van Purpose Dogs vzw. Wij zijn een vereniging die zich toelegt op het selecteren en kweken van honden. De puppies van onze honden zullen door assistentiehonden verenigingen getraind worden om mensen met een beperking bij te staan in hun dagelijks leven. De selectie van kweekdieren gebeurt aan de hand van screening van het gedrag, medische parameters en fokwaarden. Hierbij is het de bedoeling om het afkeuringspercentage in de volgende generaties assistentiehonden te doen dalen.

Bekijk dit goed doel