Bakken voor het Berrefonds

Ten voordele van Berrefonds VZW

Trakteer je vrienden, familie of gewoon jezelf op wat lekkers in het weekend...
Op zaterdag 14 en zondag 15 december bak ik mijn, intussen gekende, grote chocolate chip cookies op bestelling!
Af te halen in Aartselaar.
Voor info rond bestellen check de FB-pagina 'Bakken voor het Berrefonds' of stuur een mailtje naar bakkenvoorhetberrefonds@gmail.com
#bakkenvoorhetberrefonds

Waarom dit goed doel?

Omdat het Berrefonds verwoven is met zowel ons privéleven als mijn professioneel leven.
In 2013 werd ons derde kindje, Mats, levenloos geboren na 17 weken zwangerschap doordat mijn vliezen vroegtijdig braken. Dankzij het Berrefonds hebben wij een aantal kostbare tastbare herinneringen aan ons zoontje.
In 2016 werden onze beste vrienden getroffen door het verlies van hun eerst dochtertje van 3 maanden oud. Christine van het Berrefonds stond meteen paraat om me te komen helpen bij het maken van talloze afdrukjes en het verzorgen van hun dochtertje. Daarvoor ben ik haar nog steeds enorm dankbaar.
Daarnaast werkte ik 11 jaar als vroedvrouw in één van de eerste ziekenhuizen die met het Berrefonds samenwerkte en werk ik nu sinds 2,5 jaar op de neonatale intensieve zorgen afdeling, waar het Berrefonds gestart is. Als team streven we ernaar elke familie die een kind verliest op onze afdeling optimaal te ondersteunen. Het Berrefonds biedt ons daar cruciale ondersteuning voor.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel

Video's