bakken voor de warmste week

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

we gaan koekjes, cakejes, wafels bakken met de leefgroep ( onze bewoners en begeleiders) om dan te verkopen om geld in te zamelen voor kom op tegen kanker.

Waarom dit goed doel?

kanker is een ziekte die iedereen in zijn of haar omgeving al eens getroffen heeft. Belangrijk dat we ons mee inzetten om het onderzoek ernaar te steunen.
Wij als instelling voor volwassenen met een mentale beperking willen ons hier ook mee voor inzetten

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel