Bakken tegen kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ik heb heel veel gebakken thuis en op school, alles gaat samen naar een klein kerstmarktje in de buurt (Philippo Rozen Kalmthout) waar ik dit samen met mijn mama ga verkopen. Het grootste deel van de winst gaat naar 'Kom op tegen kanker'.

Waarom dit goed doel?

Mijn schoonzus krijgt momenteel chemotherapie en ik zie hoe erg ze onder de ziekte lijdt. Ik doe dit om haar en anderen te steunen, door dik en dun!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel