Baking for Pawer

Ten voordele van PAWer vzw

Wij zijn Saartje en Robin en samen met onze vrienden en familie gaan wij koekjes en wafels bakken ten voordele van Pawer VZW.

Waarom dit goed doel?

Vorig jaar namen we deel met het werk aan De Warmste Week. Dit jaar wil ik graag samen met mijn vriend en wat goede kameraden een actie organiseren. Het stond als een paal boven water dat we voor een goed doel zouden kiezen, dat zich inzet voor het dierenwelzijn. We zijn namelijk grote dierenvrienden. Er zijn echter zo veel goede initiatieven, maar hebben dan toch voor Pawer gekozen omdat we onze hond Olaf via hun uit Servië geadopteerd hebben. Pawer is ook nog niet zo een grote vereniging. Iedere maand opnieuw is het moeilijk om de nodige centjes bij elkaar te halen voor eten, medicatie, ... Op deze manier hopen wij dan toch ons steentje bij te dragen. Ook willen wij graag het don't shop, adopt principe in de kijker zetten. Want wij zijn super gelukkige met onze grote Servische vriend. En kunnen iedereen alleen aanraden om een dier te adopteren.

PAWer vzw

vzw PAWer helpt honden in nood in Servië , de vzw steunt 2 privé asielen financieel (alsook met adopties) en vaak helpen we ook de straathonden die er erg aan toe zijn. De winter komt eraan en in Servië kan het tot -20graden worden 's nachts, dan hebben de honden ons het meest nodig!
We voorzien stro, betere voeding en warme maaltijden. Maar ook fysiek moeten ze in beweging blijven (werkers) en vooral de oude honden hebben het moeilijk dus moet er nood opvang betaald worden voor hen. Dit alles kost elk jaar zeer veel geld. Intussen proberen we ook zoveel mogelijk honden te herplaatsen in een warme thuis.
Dus alle hulp is meer dan welkom!

Bekijk dit goed doel