Bakery for Life

Ten voordele van MOEDERS VOOR MOEDERS

Taarten, koekjes, cakes, alles wat zoet is verkopen we dankzij de vrijwillige bakkers ten voordele van Moeders voor Moeders. Actie vindt enkel plaats op het bedrijf en tijdens de middagpauze.

Waarom dit goed doel?

Wij steunen met het bedrijf CompuMark reeds enkele jaren dit lokale goede doel. We doen ook geregeld kledinginzamelingsactie als een dagje ter plaatse de handen uit de mouwen steken.
Moeders voor Moeders is een geweldige organisatie. Alles wat je schenkt, wordt goed benut.

MOEDERS VOOR MOEDERS

Directe materiƫle basishulp voor kinderen tem 12 jaar van gezinnen die in armoede leven. De hulp omvat kinderkleding en schoentjes, speelgoed met verjaardag of Sinterklaas, alles van babymateriaal, gevulde boekentas voor school, wekelijkse voedselpakketten, maandelijkse verzorgingspakketten, bed- en badlinnen. Verder hebben mama's de mogelijkheid om hun baby en peuters een badje en maaltijd te geven en er is een tijdelijke opvang voorzien voor de kinderen die meekomen. Een radeloze moeder, die geen andere oplossing ziet, kan bij ons terecht om anoniem haar kindje achter te laten in het vondelingenluik. De vzw ontvangt geen subsidies, maar financiert zijn werking 100 % dank zij giften. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Alles wat verdeeld wordt is geschonken door gezinnen en bedrijven.

Bekijk dit goed doel