Bakero Friends presents ROCKABILLY NIGHT

Ten voordele van Talismanneke

De Bakero Friends organiseren elk jaar een activiteit t.v.v. De warmste week (Talismanneke) en hun rouwkoffers. Dit mooie initiatief kwam er na het overlijden van Jeroen De Backer. Dit jaar organiseren wij een 'Rockabilly Night' : een swingende avond met o.a. de Backseat Boppers en in het voorprogramma 'LosD'Rover'. Natuurlijk met een hapje en een drankje.

Waarom dit goed doel?

De Bakero friends organiseren elk jaar een activiteit t.v.v. De warmste week.
Dit mooie initiatief kwam er na het overlijden van onze goede vriend Jeroen De Backer.
Wij hebben met de Bakero Friends o.a. rouwkoffers gemaakt met als doel kinderen te helpen om te gaan met rouw & verlies en hen een taal aan te reiken om met gevoelens om te gaan.
De projecten en boeken van Talismanneke sluiten hier perfect bij aan.

Talismanneke

Talismanneke ontwikkelt fantasievolle projecten in het kader van emotionele opvoeding. Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken helpt om veerkrachtiger in het leven te staan.
Ziekte, zelfdoding, verdriet, werkloosheid, schuldgevoel... we houden kinderen liever weg van die ellende. Toch blijft niemand een leven lang gespaard van tegenslag. Daarom is het belangrijk van jongs af aan te leren omgaan met slecht nieuws. Talismanneke ontwikkelt tools om dit op een kindvriendelijke manier aan te pakken.

Bekijk dit goed doel

Video's