Bake Off Ninof 2.0

Ten voordele van Luisterpuntbibliotheek

De bakwedstrijd vorig jaar was een groot succes! Daarom organiseren we dit jaar graag een vervolg. Het principe blijft hetzelfde: denk aan een soort van wedstrijd in cake en taart bakken. Wij bezorgen op voorhand een recept als leidraad, jij doet de rest. Het recept volgen hoeft niet, je bent volledig vrij. Op het einde van de rit kiest de professionele jury een winnaar uit.

Benieuwd wat we dit jaar mogen proeven, wij kijken er alvast naar uit! Als bezoeker én proever ben je uiteraard ook meer dan welkom.

Opgelet: wil je meedoen aan de bakwedstrijd? Schrijf je dan online in of via bib@ninove.be. Inschrijven is gratis. Om langs te komen, hoef je je niet in te schrijven.

Zelf niet zo een bakker? Kom proeven in de bib en koop er een lekker stuk taart van de deelnemers. De opbrengst gaat naar de Warmste Week!

Waarom dit goed doel?

We zijn zelf een bib en vinden het belangrijk dat er voor iedereen een aanbod is, dus ook voor mensen die minder goed kunnen lezen. Luisterpunt biedt deze mogelijkheid en daar maken wij als bib graag gebruik van.

Luisterpuntbibliotheek

Luisterpunt is de Vlaamse openbare bibliotheek voor personen met een leesbeperking. Iedereen die blind of slechtziend is, een fysieke beperking (bv. MS), afasie of dyslexie heeft kan bij ons terecht voor goede boeken. Kortom, aan iedereen die geen of moeilijk gewone, gedrukte boeken kan lezen, bezorgen wij lectuur in een aangepaste vorm (braille- en/of Daisy-luisterboeken). Help jij mee?

Meer info: www.luisterpuntbibliotheek.be
Heb je dyslexie? Check www.ikhaatlezen.be

Bekijk dit goed doel