Bake a wish

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Tijdens De Warmste Week gaan de leerlingen van de 2de graad beroepsonderwijs uit het Sint Cordula instituut Schoten in actie om Make-A-Wish Vlaanderen te steunen.
Zin in zelfgemaakte koekjes verpakt in papier van eigen ontwerp? Nog op zoek naar een uniek kerstkaartje voor je geliefden? Of laat je graag je eigen kerstcadeautjes inpakken met een door ons prachtig ontworpen en gedrukt papier. Dat kan allemaal op 11 en 12 december in het Sint Cordula Instituut in de Wilgendaalstraat 7.
Door Make-A-Wish te ondersteunen zorgen onze leerlingen er mee voor dat andere jongeren hun wens kunnen waarmaken.
Sinds hun oprichting in 1990 vervulde Make-A-Wish al meer dan 2700 wensen. En daar willen onze leerlingen via hun acties en jouw steun graag wat bij doen.

Waarom dit goed doel?

De leerlingen van Sint Cordula Schoten hebben zelf het goede doel gekozen. Het spreekt de leerlingen aan omdat dit goede doel kinderen en jongeren opnieuw hoop geeft. Jongeren helpen jongeren.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel