Bake a wish

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

De leerlingen van de 2de graad BSO uit het Sint Cordula instituut in Schoten verkopen koekjes. De leerlingen gaan zelf op zoek naar een lekker recept, ze ontwerpen de verpakking en verkopen ze. Er worden ook wenskaarten ontworpen tijdens lay-out en gezeefdrukt door de leerlingen.

Waarom dit goed doel?

De leerlingen van Sint Cordula Schoten hebben zelf het goede doel gekozen. Het spreekt de leerlingen aan omdat dit goede doel kinderen en jongeren opnieuw hoop geeft. Jongeren helpen jongeren.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel