BAIEF FOR LIFE

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Joran Callens en Lars Soens hebben elk één van hun ouders verloren aan de slepende ziekte kanker. Daarom wilden wij graag iets terugdoen en organiseren wij een actie voor Kom op tegen Kanker. We doen dit in samenwerking met Chiro Bavikhove, de actie zal dus ook plaatsvinden op de terreinen van Chiro Bavikhove. Bij ons kan je op zaterdag 30 november vanaf 18u terecht voor een gezellige avond met muziek, een hapje en een drankje.

Waarom dit goed doel?

Joran Callens en Lars Soens hebben beiden iemand verloren aan de slepende ziekte kanker. Daarom zouden wij graag iets terug doen in de plaats, wij kozen hiervoor voor Kom op tegen Kanker.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's