Badges brandweer verkoop

Ten voordele van Stichting Brandwonden

Verkopen van badges voor de families van de getroffen brandweermannen te steunen. Een badge kost €5. Iedereen kan zo een badge kopen want alle kleine beetjes helpen! Voor meer informatie kan je me contacteren via mail: Inke.jannes@gmail.com

Waarom dit goed doel?

Wij zijn Inke en Nell en we zetten ons al meer dan 2 jaar in voor de warmste week, samen met mijn vader Gunther Jannes!

Mijn vader Gunther en mijn broer Zino zijn beide brandweermannen. We vinden brandweer zijn een heel mooi beroep en we bewonderen dit heel hard! Maar we vinden het ook een heel gevaarlijk beroep. Zo zet je u eigen leven op spel om andere te redden. Spijtig genoeg kennen we allemaal het voorval dat er is gebeurd is op 11 augustus 2019 in Beringen. Samen met een ontwerpster hebben we een badge uitgewerkt die helemaal in het teken staat van een droevige brandweerman. Deze badge zouden we willen verkopen om de getroffen brandweermannen te steunen. Iedereen kan deze badge kopen voor €5. Dit ingezamelde geld zouden we willen schenken aan de families van de getroffen brandweermannen, alsook de derde brandweerman. We doen dit in samenwerking met de warmste week en brandwondencentrum Wezembeek-Oppem.

Stichting Brandwonden

De Stichting Brandwonden wil het slachtoffer van brandwonden en zijn familie helpen zijn plaats in de maatschappij terug in te nemen door het verlenen van financiële steun. Daarnaast voert de Stichting een intensief preventiebeleid dat er moet voor zorgen dat er zo weinig mogelijk slachtoffers te betreuren vallen. In dit kader werd een interactief preventieprogramma ontwikkeld waarin de belangrijkste aspecten van brand- en brandwondenpreventie vervat liggen.

Bekijk dit goed doel

Video's