Bacwalde for life

Ten voordele van SURPLUS

Onder de noemer 'Bacwalde for Life' ( #B4L ) organiseren we een 2-daagse-kerst-happening die bol staat van de sport, amusement, randanimatie, lekkere drankjes, en overheerlijke hapjes, en dat binnen een verwarmde tent, vuurhaardjes, jeneverkraampjes, een frietkraam, enz.

Voetbal, Fietsen en Lopen staan centraal waarbij je jezelf kan uitdagen om een sportieve prestatie te verwezenlijken, én tegelijkertijd geld kan inzamelen voor het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Als sportclub uit Boechout ondersteunen wij graag een goed doel uit de buurt

SURPLUS

Vzw Surplus is een verwenfonds voor kankerpatiënten om hun verblijf in het Oncologische Dagziekenhuis en de Onco-behandelafdeling van het ZNA Middelheim aangenamer te maken: cadeautjes met Kerstmis en Nieuwjaar en verjaardagen, strips en DVD's, krant- en weekbladabonnementen, attenties voor de partner, enz...
Er worden jaarlijks vaste activiteiten georganiseerd: tweemaal per jaar worden de patiënten en hun partner uitgenodigd voor een citytrip in binnen- of buitenland, en éénmaal per jaar heeft het Surpluscafé plaats waarbij een culturele activiteit wordt gekoppeld aan een gezamenlijke brunch.
Sinds 2005 beklimmen ex-kankerpatiënten jaarlijks een bergtop in het buitenland met financiële ondersteuning van vzw Surplus.

Bekijk dit goed doel