Back To The 50’s winterbarbecue

Ten voordele van Dreamcatchers For GOLDen Warriors

Ruim 50 jaar geleden werd de Jeker te Tongeren ingebuisd. Vandaag stroom hij weer prachtig door ons stadspark De Motten. Om dit in de kijker te zetten organiseren de Middenstandsraad, VHTC en Unizo Tongeren samen een ‘Back to the 50’s winter barbecue’ op dinsdag 3 december. De feestlocatie ligt vlak tegen de Jeker: de Infirmerie. De gasten zullen tevens in dress code jaren ‘50 opdagen.

Waarom dit goed doel?

De Tongerse ondernemer steunen met overtuiging dit project omdat we geloven in de lokale acties. We geven Kaat hiermee meer kansen om haar goed doel uit tevreden en meer mensen te bereiken. Ondernemende jongeren verdienen onze steun

Dreamcatchers For GOLDen Warriors

Ik ben Kaat, 20 jaar. Vijf jaar geleden, op 15-jarige leeftijd, startte ik het project 'Dreamcatchers for GOLDen Warriors'. Ik maak dromenvangers voor kinderen met kanker om hen hoop, steun en liefde te geven. In vier jaar tijd maakte en verstuurde ik meer dan 1500 dromenvangers naar kinderen met kanker, wereldwijd.
Dankzij financiële steun, d.m.v. het organiseren van acties voor het project, kunnen kindjes met kanker over de hele wereld kosteloos hun eigen dromenvanger ('een pakketje liefde') ontvangen. Dankzij jou steun kan ik een pakketje 'warmte' naar deze kindjes sturen!

Hartelijk bedankt,
namens mij en de kindjes!

Kaat Swartebroeckx (oprichtster DFGW)
"My heart overflows with the Love of God."

PS. ik nodig je uit een kijkje te nemen naar de activiteiten en bezigheden van het project op social media. :)

-> http://www.dreamcatchersforgoldenwarriors.com
-> Facebook & IG

Bekijk dit goed doel