(Baar) Moose bar - koekjes - kaartjes en soep voor TEJO

Ten voordele van TEJO Antwerpen

Alle acties op een rijtje:

Soep voor TEJO: Een overheerlijk bord dampende soep, vers- en huisgemaakt door onze koks! Alle info via www.hhleuven.be/soepvoortejo

Koekes voor TEJO: Hiervoor slaan we de handen in elkaar samen met Avé Regina waar de dagverblijvers de koekjes bakken en verpakken.
De koekjes zijn doorlopend te koop via het onthaal.

Kaartjes voor TEJO: Een kaartje krijgen doet altijd plezier. En door onze wenskaarten te versturen, steun je ook TEJO.
Onze kaartjes werden speciaal ontwikkeld voor deze actie.
Een pakketje met 5 prachtige kaartjes kost slechts 5 euro!
De pakketjes zijn beschikbaar vanaf eind november, doorlopend via het onthaal.

Op 20 december wordt een heus "after work – après ski event" georganiseerd in 't oud archief op onze ziekenhuissite.
De materniteitsmedewerkers zetten alles op alles om het kerstverlof samen en sfeervol in te zetten. Dit evenement is enkel bestemd voor medewerkers van ons ziekenhuis.

Waarom dit goed doel?

In het regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven willen we onze schouders zetten onder een inzamelactie voor het goed doel en in het kader van de Warmste week.
Dit doen we liefst samen, met het hele ziekenhuis. En daarom kozen we dit jaar samen de vereniging waarvoor we centjes inzamelen.
Medewerkers konden zelf organisaties voorstellen waarna iedereen zijn stem kon uitbrengen voor zijn of haar favoriete doel.
Dat werd dit jaar TEJO-Leuven. Omdat de afdeling in Leuven nog maar sinds september opgestart is brengen we geld in het laatje voor TEJO Antwerpen die hopelijk onze bijdragen wil doneren aan de afdeling in Leuven.

TEJO Antwerpen

TEJO biedt in Vlaanderen laagdrempelige, therapeutische hulpverlening aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, kortdurend, onmiddellijk, anoniem, en gratis. De dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis. Ze werken allemaal kortdurend vanuit hun eigen therapeutische denkkader. De therapie heeft als hoofddoelstelling de jongeren te deblokkeren en hen opnieuw in hun kracht te zetten. Op die manier komt TEJO preventief tegemoet aan dringende hulpvragen zodat de probleemsituatie niet verder escaleert en de jongeren in een vroeg stadium geholpen worden. TEJO draagt hiermee bij tot het oplossen van de lange wachtlijsten die er heersen in de gezondheidszorg voor jongeren. Bovendien wil het TEJO-project bijdragen tot de sociale beweging die een appel doet op de solidariteit en inzet van de hele samenleving om mee de verantwoordelijkheid te dragen voor het persoonlijk welzijn van alle jongeren zodat ze de nodige groeikansen krijgen om mooi volwassen te worden.

Bekijk dit goed doel