BA Caputsteen Wintermarkt

Ten voordele van Wildlife Intervention Team Vlaams-Brabant vzw

Nieuwjaarskaartjes ontworpen door de leerlingen van het 5de leerjaar kso Toegepaste beeldende kunsten werden te koop aangeboden. Verder konden ouders en leerlingen gluhwein en warme chocomelk drinken en/of frietjes, kipkroketjes en cake eten. Alles voor het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Wildlife Intervention Team Vlaams-Brabant worden niet gesubsidiëerd. Toch waren zij de enigen, die de reebok op onze school (Busleyden Atheneum, Caputsteen te Mechelen) kwamen ophalen om het in een natuurgebied opnieuw vrij te laten.

Een dikke MERCI!

Wildlife Intervention Team Vlaams-Brabant vzw

Met onze vzw ijveren wij voor het behoud van onze wilde fauna in Vlaanderen, die helaas de laatste 30 jaar zeer fel bedreigd wordt. Vele van onze in het wild levende vogels en dieren staan spijtig genoeg op de lijst van uitsterven. Onder vergunning van de Vlaamse Overheid via het Agentschap voor Natuur en Bos, halen wij zieke of gewonde dieren op of vangen wij deze om op professionele en verantwoorde wijze af te voeren naar een opvangcentrum waar ze na revalidatie terug hun weg vinden in de wijde natuur en kunnen zorgen voor nakomelingen.
HELP ONZE INLANDSE FAUNA OVERLEVEN !

Bekijk dit goed doel