b_e_l_l_e_

Ten voordele van ME TO YOU

Hallo,
Wij zijn BELLE. Onze groep bestaat uit 18 mensen uit het 2e middelbaar en we verkopen popcorn, juwelen, snoep en kaartjes voor het goede doel 'Me to you'. We hebben dit goede doel gekozen omdat het veel voorkomt en omdat we er zelf ook mee in aanraking komen. We willen dat iedereen de kans krijgt om goede medische zorg te krijgen.
liefs,
BELLE

Waarom dit goed doel?

Wij hebben dit gekozen omdat we er zelf ook mee in aanraking komen en we leukemie een rotziekte vinden. We vinden het ook zeker belangrijk dat dit kan worden onderzocht en dat iedereen de leukemie heeft de nodige zorg kan krijgen.

ME TO YOU

De Stichting ME TO YOU werd opgericht in “Loving Memory” van Els Maes die in 2013 de strijd verloor tegen de laffe ziekte die leukemie is.
Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten samen met jou en ME TO YOU!
SAMEN STERK! VOOR DE PATIENT
Leukemiepatiënten het gevoel geven dat zij erbij horen. Via diverse ondersteunende projecten en aanvullende behandelingen draagt ME TO YOU bij aan een optimale levenskwaliteit van de leukemiepatiënten.
SAMEN STERK! IN ONDERZOEK
Onderzoeksprogramma’s worden steeds duurder. Zonder privésteun komen heel wat onderzoeksprojecten niet aan bod. Jaarlijks worden de ME TO YOU Grants uitgereikt aan jonge wetenschappers in hun strijd tegen leukemie. SAMEN STERK(er)!
www.stichtingmetoyou.be

Bekijk dit goed doel