Awesome Chocolate Chips Cookies

Ten voordele van vzw SuperNils

Wij verkopen homemade chocolate chips cookies, via facebook, deur aan deur, aan vrienden, buren en familie en al wie verzot is op koekjes met chocolade!
Eén hap en een nieuwe wereld gaat open!

Waarom dit goed doel?

Onze pa/opa is in 2016 overleden aan leukemie.
Nog iedere dag missen we hem.
Wij willen graag onze duit in de zak doen om het onderzoek naar leukemie te ondersteunen en kinderen en volwassen te helpen de strijd tegen deze ziekte aan te gaan.

vzw SuperNils

Vzw SuperNils zet zich in voor drie grote doelstellingen. A) Jaarlijks geven we een goodiebag aan kinderen en volwassenen met leukemie. In samenwerking met het ziekenhuis organiseren we activiteiten voor jongeren met kanker/leukemie. B) We bieden financiële ondersteuning aan kankeronderzoek in het algemeen en leukemie in het bijzonder. Ook het project Immuno-T (communicatie) van professor Tessa Kerre krijgt van onze vzw financiële ondersteuning. C) SuperNils geeft onderwijsmensen ondersteuning, als ze worden geconfronteerd met kanker in de klas. Nu richten we ons vooral op samenwerking met UZ Gent en universiteit van Gent. In de toekomst willen we deze werking uitbreiden naar Antwerpen en Leuven. We werken samen met topdokters als Tessa Kerre en Piet Hoebeke.

Bekijk dit goed doel

Video's