Awardshow

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Op donderdag 5 december, aan de vooravond, organiseerden we samen met SD Worx een ludieke Awardshow, voor zo'n 200 boekhouders en accountants in Vlaanderen. William Boeva presenteerde de show op zijn eigen leuke manier. Nadien kon iedereen genieten van een hapje, drankje en muziek. De deelnameprijs ging daarvan integraal naar de Warmste Week.

Waarom dit goed doel?

Kanker is een griezelige ziekte, waar jammer genoeg bijna iedereen wel eens mee in aanraking komt. Als vriend, broer, zus, partner, collega, als dokter, als patiƫnt... Soms met een goede afloop, soms met een verschrikkelijke afloop. Het is dan ook vol overtuiging dat onze bijdrage naar Stichting Tegen Kanker gaat, zodat zij hun wetenschappelijke expertise maar ook begeleiding, verder kunnen zetten op de best mogelijke manier.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiƫnten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel