Auvicom runs 4 Charity

Ten voordele van Open Armen vzw

we gaan rondjes lopen op de brusselse warmathon op 19 december rond 18u30 - ieder gelopen rondje komt overeen met een bedrag dat we storten aan open armen
zo combineren we het sportieve aan het waardevolle.
Open armen is een organisatie in halle dat zich inzet om de armen een beter leven te geven - een doel waar we graag onze schouders onderzetten, nu reeds het 4e jaar !

Waarom dit goed doel?

Als streekgenoot opteren we er graag voor om het actieve, sportieve en nuttige te koppelen aan het goede doel - daarom organiseren we een run op jullie warmathon in Brussel waar ieder gelopen rondje zich vertaalt in een bedrag dat we storten aan Open Armen - dit reeds het 4e jaar op rij !

Open Armen vzw

Open Armen is een vereniging waar armen het woord nemen in Halle die opkomt voor de belangen van mensen in armoede en hen vertegenwoordigt. Het is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten, elkaar versterken en samen naar oplossingen zoeken om armoede en sociale uitsluiting de wereld uit te helpen.

Met de ervaringen van mensen in armoede formuleren we suggesties aan het beleid hoe het beter kan.

Het hoofddoel van onze vereniging is de bestrijding van kansarmoede in al zijn vormen en facetten. De armoede ervaringen van de groep staan hierbij steeds centraal.

Onze vereniging is echter ook veel meer dan dat:
“Het is een thuis, een plek waar je altijd terecht kan. Een plaats waar je je verhaal kan doen, een luisterend oor vindt, je het gevoel krijgt dat je er niet alleen voor staat en er een nieuwe wereld voor je opengaat. Het is een uitweg uit je zorgen en ook een informatie bron waar het gevoel van onwetendheid stilaan verdwijnt.” – Vrijwilliger bij Open armen

Bekijk dit goed doel