Arts For Life

Ten voordele van OTL Jeugd & Volwassenen

Ik verkoop een deel van mijn schilderijencollectie. Ik maak zoveel schilderijen dat ik ze niet meer kan bijhouden. Ik verkoop ze dus en een deel van de opbrengst gaat naar OTL. Deze actie gaat door in de Wildeman in Herent samen met nog een actie voor OTL.

Waarom dit goed doel?

OTL speelt bij mij sinds een paar jaar een heel belangrijke rol in mijn leven. Dankzij OTL kreeg ik terug zin in het leven en weet ik wat de volgende stappen zijn in mijn leven. Ze geven begeleiding op maat, of je nu NAH hebt, dpressief bent, of gewoon eventjes rust nodig hebt. Ze staan open voor iedereen.

OTL Jeugd & Volwassenen

OTL Jeugd & Volwassenen begeleidt mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) naar een volwaardige re-integratie in de maatschappij dankzij een integrale verzorgingswijze, gebaseerd op de optimalisatie van het aanwezige potentieel.

Het aanbod van de psycho-emotionele ondersteuning is gericht op de verwerking van (moeilijke) persoonlijke ervaringen en mogelijke trauma’s.
De BBG (Begeleider Bij Groeipad) speelt een cruciale rol in het begeleidingstraject van onze cliënten op alle levensdomeinen.

Bekijk dit goed doel