ARTS FOR ARROWS

Ten voordele van DOWNSYNDROOM VLAANDEREN PROJECTEN

ARTS FOR ARROWS
Say what?

Arts...
...want met échte, unieke kunstwerkjes (potjes uit klei gebakken) bezorgen we mensen een blijvende en bruikbare herinnering aan deze beleving.
Arrows:
ARnaud...
...want onze zoon met een extra chromosoompje heeft het Syndroom van Down
arrows: pijlen, vewijzend naar de lucky-few tattoo met drie pijltjes die trisomie 21 symboliseert.
Waarom dan Arts for Arrows?
1. Dit jaar gaat MFL door in Kortrijk, thuisstad van ons zoontje Arnaud. Als ouders zagen we dit als dé uitgelezen kans om een actie op poten te zetten.
2. Om geld in te zamelen voor Downsyndroom Vlaanderen, die tot op heden beroep doet op vrijwilligers die naast hun dag –en/of zorgtaak, de tijd vrijmaken om de organisatie in al zijn facetten zo kwalitatief mogelijk te beheren en vorm te geven.
3. Naast het feit dat de organisatie DSV en personen met het Syndroom van Down onder de noemer gebracht worden, is het een manier om mensen met elkaar te verbinden.

Waarom dit goed doel?

Ons zoontje Arnaud is net 2 jaar en hij heeft het Syndroom van Down. Dit wisten we pas na de geboorte, dus is er heel wat op ons afgekomen. Gelukkig is er een organisatie zoals Downsyndroom Vlaanderen die gezinnen en families samenbrengt, activiteiten organiseert en een magazine uitbrengt om te informeren en mensen met elkaar te verbinden in een soortgelijke situatie.
Downsyndroom Vlaanderen werkt op basis van vrijwilligers, dus om de toekomst te garanderen en meer nog de kwaliteit ervan te behouden, is een geldbedrag altijd mooi meegenomen.

DOWNSYNDROOM VLAANDEREN PROJECTEN

Downsyndroom Vlaanderen is een vrijwilligersvereniging van ouders met kinderen die downsyndroom hebben. We zetten ons in voor zowel kinderen als volwassenen met downsyndroom, alsook voor alle betrokken partijen. We zijn via 5 kernen verspreid over gans Vlaanderen. Voor uitgebreide informatie van onze vereniging, kan u steeds onze website www.downsyndroom.eu raadplegen.

Bekijk dit goed doel

Video's