Artificial Intelligence For Life

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Het is de mooiste tijd van het jaar, maar de meeste van de kerstkaarten die u in de komende dagen ontvangt, zijn waarschijnlijk niet zo geweldig. Sommige kaarten zijn zo bizar dat je je afvraagt wie dit in godsnaam gecreëerd heeft. In ons geval is het antwoord: artificiële intelligentie.

Dat klopt, we laten technologie een set van wenskaarten creëren, die onze klanten en vrienden doorheen het jaar kunnen gebruiken om verjaardagen, bruiloften en andere grote gebeurtenissen te vieren.

Algoho-ho-ho-rithms!

Waarom dit goed doel?

Door onze AI kaartjes maken we kinderwensen waar tijdens de Warmste Week. We kozen voor Make-A-Wish om zieke kinderen te helpen, opnieuw te doen lachen en hen hoop te geven voor de toekomst.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel