Armbandjes zonder grenzen

Ten voordele van Artsen Zonder Grenzen

Ik, Helena ben 19 jaar oud en ik verkoop dit jaar zelfgemaakte armbandjes voor de warmste week. Ik ben een studente kinesitherapie en het thema spreekt me enorm aan. Mijn centjes gaan dit jaar naar Artsen zonder Grenzen. Ik vind het een zeer mooi doel en zou daarom ook graag mijn steentje bij dragen. Het is zelf ook mijn droom om ooit mee te reizen met artsen zonder grenzen, of met een gelijkaardige organisatie, maar dan al kinesist. Hopelijk wordt het een groot succes!

Waarom dit goed doel?

Ik ben een studente kinesitherapie en het thema spreekt me enorm aan. Ik vind het een zeer mooi doel en zou daarom ook graag mijn steentje bij dragen. Het is zelf ook mijn droom om ooit mee te reizen met artsen zonder grenzen, of met een gelijkaardige organisatie, maar dan al kinesist. Hopelijk wordt het een groot succes!

Artsen Zonder Grenzen

Bedankt om een actie te organiseren voor Artsen Zonder Grenzen! Wij zijn heel blij met jouw steun en helpen jou graag verder.

Contacteer ons zodra je jouw event geregistreerd hebt. We bezorgen je promomateriaal en meer informatie! Ga naar https://www.azg.be/nl/actions/neem-deel-aan-de-warmste-week-2019 of mail naar Olivia via events@azg.be en zij helpt je met plezier verder.

Wie zijn wij?
Artsen Zonder Grenzen is een internationale organisatie, met honderden projecten in meer dan 70 landen. Onze teams zetten alles op alles om slachtoffers van oorlogen, van rampen, en van epidemieën te kunnen verzorgen.

Bekijk dit goed doel