Architectuurfotografie aan je muur

Ten voordele van Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Uit mijn oeuvre heb ik 10 zwart-wit architectuurfoto's geselecteerd die nu te koop zijn via www.koenvandamme.be. Te vinden op de hoofdpagina in de galerij 'De Warmste Week'. Je kan prints bestellen van museumkwaliteit, al dan niet ingekaderd of gemonteerd op aluminium of plexiglas. Vier verschillende formaten beschikbaar.
De opbrengst gaat integraal naar Drive up Safety, de verkeersveiligheidsorganisatie met jongeren als voornaamste doelgroep en drijvende kracht.

Waarom dit goed doel?

Dagelijks stel ik vast hoe het verkeer in ons land onveiliger wordt. Roekeloze bestuurders wanen zich onaantastbaar in snelle wagens en lappen niet zelden verkeersregels aan hun laars. Vele verkeersdoden zetten helaas niet aan tot een mentaliteitswijziging. Regerende politici schuiven de verantwoordelijkheid voor zich uit of naar elkaar. Daarom nemen mensen zelf initiatief en verdient een organisatie als Drive up Safety, met jongeren als voornaamste doelgroep en drijvende kracht, al onze steun.

Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Verkeersveiligheid - we denken er vaak aan als het te laat is... Dan horen we vaak de woorden had ik maar... Helaas is er dan niets meer aan te doen. Vandaar dat Dé verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety zich inzet voor het te laat is.
Drive up Safety! vzw (DUS!) is dé organisatie als je spreekt over verkeersveiligheid op een leuke ludieke manier. Op het terrein tussen onze doelgroep zetten we ons in om jong & iets ouder te MOTIVEREN het goed te doen op de weg /verantwoordelijk / SLIM in het verkeer daar draait het om. Met leuke acties en ervaringsgerichte workshops bereiken we onze doelgroep. Help jij ons met warme steun? We kunnen deze namelijk goed gebruiken! Elke cent, elke euro wordt gebruikt in onze organisatie. Elke verkersdode is er absoluut 1 TEveel! DUS steun ons! MERCI

Bekijk dit goed doel