Archeologische naaktkalender 2020

Ten voordele van UNIE-K

Zoals de zegswijze gaat 'naakt verkoopt', dus besloot Raakvlak (IOED van Brugge en Ommeland) om een eigen draai te geven aan de klassieke naaktkalender met deze archeologische naaktkalender. Een kalender zonder naakte archeologen, maar mét naakt dat afgebeeld staat op twaalf echte archeologische voorwerpen uit Brugge en het Ommeland. Alle voorwerpen in de kalender komen uit het erkend onroerenderfgoeddepot van Raakvlak.
Op deze ludieke wijze willen we onze rijke archeologische collectie in de kijker zetten en geld inzamelen voor één van de goede doelen uit ons werkingsgebied.
Om een kalender te bestellen, stort je 10 euro naar Raakvlak op het rekeningnummer BE79-0910-1283-3533 (BIC:GKCCBEBB) met vermelding “Kalender 2020” en stuur je een e-mail naar info@raakvlak.be met je adresgegevens. Zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen we de kalender naar je op!

Waarom dit goed doel?

Wij maakten kennis met dit goed doel tijdens het uitvoeren van archeologisch onderzoek in hun opdracht. Iedereen was toen erg onder de indruk van hun werking en hun initiatieven om volwassen personen met een beperking te ondersteunen. Bovendien vinden we het erg belangrijk om lokale zorg te steunen, dus kozen we voor een goed doel in ons werkingsgebied.

UNIE-K

UNIE-K heeft als doel initiatieven te nemen met het oog op de dienstverlening en ondersteuning aan volwassen personen met een beperking en hun sociaal netwerk.
Daartoe beschikt de vereniging over meerdere residentiële en/of ambulante voorzieningen (Brugge, Gits, Emelgem, Roeselare).
De dienstverlening en ondersteuning wordt bij voorrang verleend aan personen met een complexe zorgvraag. Deze initiatieven
worden op maat van elke cliënt en met respect voor zijn levensbeschouwing genomen en behelzen o.a. opname en huisvesting, dagbesteding en vrijetijdsbeleving, verpleging en
verzorging, begeleiding in de brede zin tot en met de integratie binnen de samenleving.

Bekijk dit goed doel

Video's