Après-ski: Heidi in die Roots

Ten voordele van With Love by Ferre

JH Roots organiseert dit jaar alweer een fuif voor het goede doel. De opbrengsten gaan deze keer naar With love by Ferre. Kom mee feesten op de beats van onze dj's of kom gewoon iets drinken om het goed doel te steunen!
With love by Ferre geeft kinderen en jongeren die langdurig zijn opgenomen in het ziekenhuis, de mogelijkheid om hun kamer te personaliseren en aangenamer te maken. JH Roots wil hierbij graag helpen. En wat is er aangenamer en toffer dan een heus après-ski feest?! Heidi in die Roots verwacht jullie!

Inkom €3 (lidkaart) & €4 (zonder lidkaart)
Lederhosen of dirndl aan = gratis inkom

Waarom dit goed doel?

Het Booms JH Roots zorgt voor een aangename en chille sfeer voor de jongeren uit de buurt. Zij zijn steeds welkom in JH Roots om zich te amuseren, iets te organiseren en nieuwe mensen te leren kennen. We zijn er ons ook van bewust dat niet alle kinderen en jongeren die luxe hebben. Daarom willen de jongeren van JH Roots er voor zorgen dat ook kinderen en jongeren die in een onaangename omgeving zitten door omstandigheden, zoals een ziekenhuiskamer, toch ook kunnen genieten van een aangename ruimte en een chille vibe.

With Love by Ferre

Vzw With Love by Ferre zet zich in voor zwaar zieke kinderen. Wij proberen de vaak langdurige opnames zo aangenaam mogelijk te maken door oa. de kamers te personaliseren naar de wens van het kind. Ook proberen wij andere ruimtes waar ze vaak komen gezellig te decoreren. DAG KIL, HALLO CHILL!
www.withlovebyferre.com

Bekijk dit goed doel